1. Főoldal
  2. Tűzhelyvédő üveglapok
  3. Edzett Üveg Vágódeszka Absztrakt foltok
varázsló betöltése
Edzett Üveg Vágódeszka Absztrakt foltok

Edzett Üveg Vágódeszka Absztrakt foltok

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
A tűzhelyvédő üveglap ideális választás minden modern konyhába, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos.
Méret
60x52 cm
60x52 cm2x30x52 cm
Ár
0.00 HUF
Mennyiség
- +
A feladás várható időpontja: 23.09.2024
Kosárba
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

A tűzhelyvédő üveglap ideális választás minden modern konyhába, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos. A termék két méretben kapható: egy nagyobb, 60x52 cm-es egyszeres lap formájában, illetve két darab 30x52 cm-es kisebb méretben, így tökéletesen illeszkedik a főzőlap méreteihez. Az átlátszó edzett üvegből készült tűzhely fedőlap nemcsak hogy véd, de elegáns, modern megjelenést is kölcsönöz a konyhának.

 

Ez az üveg tűzhelyvédő többfunkciós védelmet biztosít a konyhában. Használható a főzőlap védelmére, hogy megőrizze annak tisztaságát és karmentes állapotát a főzés során keletkező fröccsenésekkel szemben. Emellett alkalmas a sütő mögötti fal védelmére a zsír és egyéb szennyeződések ellen, valamint a konyhapult védelmére is, amikor vágási feladatokat végez. A tűzhelyvédő üveglap nem csak praktikus, hanem könnyen tisztítható is, így hosszú távon megőrzi újszerű állapotát.

 

A 'Absztrakt foltok' mintájú termékünk ajánlott termék, amely javítja a konyhában végzett munkáját, és könnyen tisztítható, így hosszú távon megőrzi újszerű állapotát.

TERMÉKGALÉRIA

deska szklana

deska szklana

deska szklana

deska kuchenna