1. Főoldal
  2. Mágneses falitáblák
  3. Mágneses fali tábla Világ zászló térkép
varázsló betöltése
Mágneses fali tábla Világ zászló térkép

Mágneses fali tábla Világ zászló térkép

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
Fedezze fel a 'Világ zászló térkép' mintájú mágnestáblát, amely nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is otthonának vagy irodájának.
Méret
60x40 cm
60x40 cm90x60 cm100x70 cm120x60 cm
Ár
0.00 HUF
Mennyiség
- +
A feladás várható időpontja: 23.09.2024
Kosárba
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

Fedezze fel a 'Világ zászló térkép' mintájú mágnestáblát, amely nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is otthonának vagy irodájának. Ennek a falitáblának a modern dizájnját a legújabb digitális nyomtatási technológia és az elegáns, áttetsző üvegfelület teszi lenyűgözővé. A tábla felülete mágneses, így könnyedén rögzítheti rajta jegyzeteit, fényképeit, vagy akár a bevásárlólistáját a hozzá járó öt erős neodímium mágnessel. A 'Világ zászló térkép' mintájú mágnestábla tökéletes választás mindazok számára, akik egy fali üzenőtáblát keresnek, amely nem csak funkcionális, hanem dekoratív eleme is a térnek.

 

Ez a színes memo tábla nemcsak hogy segít szervezetten tartani a fontos információkat, mint a receptek vagy fontos dátumok, de hozzáad otthona vagy munkahelye dekorációjához is. A 'Világ zászló térkép' mintájú mágnestábla kiváló minőségű kivitelezése garantálja, hogy hosszú távon is megbízható társa lesz a mindennapokban. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonában vagy irodájában egyaránt stílusos és funkcionális megoldást találjon: a 'Világ zászló térkép' mintájú mágnestábla remek befektetés mindenkinek, aki a fal díszítésére és a napi teendők átlátható szervezésére keres megoldást.

Egyéb termékek ebben a kategóriában: