1. Főoldal
  2. Tapéták
  3. Öntapadós tapéta falra Barna őszi levelek
varázsló betöltése
Öntapadós tapéta falra Barna őszi levelek

Öntapadós tapéta falra Barna őszi levelek

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
Fali dekorációra vágyik, amely igazán különleges és egyedi? Válassza a 'Barna őszi levelek' motívummal ellátott tapétánkat, amely nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem hosszantartó minőséget is garantál.
Anyag
Vlies alapú tapéta
Vlies alapú tapétaÖntapadós fotótapéta
Ár m2 -től:
HUF
A feladás várható időpontja: 23.09.2024
Méret módosítása
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

Fali dekorációra vágyik, amely igazán különleges és egyedi? Válassza a 'Barna őszi levelek' motívummal ellátott tapétánkat, amely nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem hosszantartó minőséget is garantál. Kiváló minőségű nyomtatásunk révén minden részlet élesen és élénken jelenik meg a falon, így a tapéta minden térben életre kelt. Választhat vlies tapéta és öntapadó tapéta közül is, attól függően, hogy milyen típusú felületre szeretné alkalmazni. A vlies tapéta klasszikus megoldást kínál, melyhez szükség van ragasztóra. Ezzel szemben az öntapadó változat gyors és egyszerű megoldást nyújt ragasztó használata nélkül.

 

A 'Barna őszi levelek' motívummal ellátott tapétánk remek választás azok számára, akik egyedi és stílusos megjelenést szeretnének otthonuk falain. Minden méretben készülünk, így akár nagyobb falakat is egyszerűen dekorálhat, vagy kisebb, nem szabványos projektekhez is tökéletesen illeszkedik. A tapéta nem csak esztétikai előnyöket kínál, hanem praktikus megoldás is, hiszen könnyen tisztítható és ellenáll a mindennapi használat során keletkező kopásnak. Válassza a 'Barna őszi levelek' tapétát, és hozza el a művészetet közvetlenül otthona falaira!

Az olyan motívumok, mint a csillogás, arany, ezüst, beton, márvány, rozsdás fémlemez, fa stb., nem úgy néznek ki, mint a valóságban. A motívumok nyomtatottak, megjelenésükben eltérhetnek valódi társaiktól. A fényvisszaverődések nem grafikai elemek.

 

 

fototapety

 

fototapety
Öntapadós tapéták

Az öntapadós tapéta egy kiváló minőségű termék, amellyel többször lehúzható és a falra ragasztható anélkül, hogy megsérülne. Ahogy a neve is sugallja, beszerelése egyetlen csepp további ragasztót sem igényel, így gyorsan és egyszerűen felhordható! Ezenkívül nem piszkosul vagy szakad el. Vékony anyagnak tűnik, és matt felületű. A tapéta anyaga bármilyen sima felületre (textúra nélkül) felszerelhető, de latex- és akrilfestékkel festett falakon nem ajánlott használni.

 

  • A tapéta blokk maximális szélessége: 124 cm (ha a méret nagyobb, mint a blokk szélessége, a nyomat több egyforma lapból áll)
  • Szerkezet: szatén
  • Kivitel: világos matt
  • Ragasztó: Nem szükséges
  • Alkalmazás: Nappali, hálószoba, irodahelyiség, hall és még sok más
Nem szőtt tapéták

A nem szőtt alapra helyezett tapéták a hagyományos papírtapéták innovatív megközelítését jelentik. A nem szőtt szövet sokkal tartósabb anyag, amely lehetővé teszi a falfelület egyenetlenségének csökkentését - ezért látható textúrájú területekre ajánlott beépíteni. Ezenkívül növeli a helyiség hő- és akusztikai védelmét. Felszereléséhez speciális, nem szőtt tapétákhoz való ragasztót használnak, de a hagyományos termékekkel ellentétben csak a falra kenjük fel.

 

  • A nem szőtt panel maximális szélessége: 134 cm (ha a méret nagyobb, mint a panel szélessége, a nyomat több egyenlő lapból áll)
  • Súlya: 130g/m2
  • Szerkezet: finom szerkezetű
  • Kivitel: matt
  • Ragasztó: Metylan Direct nem szőtt tapétákhoz
  • Alkalmazás: nappali, hálószoba, előszoba, gyerekszoba, konferenciaterem
Telepítés

Öntapadós tapéták

A falnak száraznak, tisztának és mindenekelőtt simának kell lennie. A minimális textúra megakadályozhatja a tapéta megfelelő ragasztását. Ha a falat frissen festették, javasoljuk, hogy várjon legalább 3 hetet a tapéta felrakásával. A tapéta leválásának elkerülése érdekében a falon lévő festéknek jó állapotban kell lennie. Figyelem! Nem javasoljuk az öntapadós tapéták elhelyezését latexszel vagy akrillal festett falakra. A MagicStick öntapadós anyag sokszor felhelyezhető és eltávolítható - tartsa meg a szállítófóliát, amelyre a tapétát ragasztották. Az anyag nem tartalmaz papírt, így könnyen tisztítható nedves ruhával, tisztítószerek használata nélkül. Ha légbuborékok jelennek meg, könnyen eltávolíthatók egy gumibetéttel vagy gumihengerrel. Minden háttérképhez részletes információ tartozik a telepítés módjáról.

Nem szőtt tapéták

A falnak száraznak és tisztának kell lennie. A tapétát speciális ragasztóval kell a falra ragasztani, amely bármelyik építőipari üzletben megtalálható (nem szövött tapétákhoz a METYLAN SPECIAL DIRECT GLUE-t ajánljuk). A nem szőtt tapétáknál a ragasztót közvetlenül a falra hordják fel, majd azonnal felhelyezik a tapéta egy részét. A tapétát felülről, fokozatosan lenyomva hordja fel - ehhez speciális szerszámokat kell használni, pl. Az egyes háttérképekhez részletes, lépésről lépésre szóló telepítési utasítások tartoznak.

Biztonság

A legmodernebb, GreenGuard tanúsítvánnyal rendelkező HP LATEX 310 nyomtatót használjuk. Ez biztosítja a legmagasabb minőségi nyomtatást, és garantálja, hogy a megvásárolt termék Ön és környezetbarát legyen. Ha kérdése van, forduljon hozzánk!

Csomagolás

Fotótapétáinkat azonos méretű alkatrészekben/darabokban szállítjuk. Biztonságos karton tubusokba csomagoljuk a termékeket, így nem kell aggódnia, hogy szállítás közben megsemmisülnek. Minden csőhöz tapéta beépítési útmutatót mellékelünk.

Minták

Szeretné látni és megtapintani azt az anyagot, amelyre fotótapétáinkat nyomtatjuk? Lehetőséget kínálunk mintarendelésre. Figyelem! A minták célja az anyag tényleges ellenőrzése és a falon történő tesztelése. A színek kissé eltérhetnek a nyomattételtől függően.

Egyéb termékek ebben a kategóriában: