1. Főoldal
  2. Fotótapéták
  3. Városok és régiók
  4. Poszter tapéta légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán
varázsló betöltése
Poszter tapéta légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán

Poszter tapéta légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
Fedezze fel a stílus és az elegancia új dimenzióját a 'légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán' mintázatú fotótapétáinkkal! Ezek a falra szerelhető, univerzális dekorációk tökéletesen illeszkednek bármely belsőépítészeti stílushoz.
Anyag
Vlies tapéta
Vlies tapétaÖntapadós fotótapéta
Ár m2 -től:
HUF
A feladás várható időpontja: 23.09.2024
Méret módosítása
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

Fedezze fel a stílus és az elegancia új dimenzióját a 'légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán' mintázatú fotótapétáinkkal! Ezek a falra szerelhető, univerzális dekorációk tökéletesen illeszkednek bármely belsőépítészeti stílushoz. Kiváló minőségű kidolgozással és digitális nyomtatással készült, minden egyes darabunk egyedi méretre szabható, hogy tökéletesen illeszkedjen az otthonába. Választhat az öntapadós 'MagicStick' vagy a vlies alapú tapéta között, így garantáltan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást. A légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán mintázatú poszter tapétáink nem csak látványosak, de rendkívül könnyen felhelyezhetők is, így bárki egyszerűen újjávarázsolhatja otthonát.

 

A fotótapéták használatával új szintre emelheti otthona dekorációját. Az öntapadós tapéta nem igényel különleges szakértelmet, így gyorsan és könnyedén felhelyezhető bármely falra. A kiváló minőségű digitális nyomtatásnak köszönhetően a minták élénk színekben és részletgazdagon jelennek meg, életre keltve a falakat. Akár a nappaliban, hálószobában vagy irodában használja, a légi felvétel Chicago felhőkarcolók éjszakai fények óceán motívummal díszített fali tapéta biztosan lenyűgözi a látogatókat és különleges atmoszférát teremt. Tegye egyedivé otthonát és élvezze a stílusos és praktikus belsőépítészet előnyeit!

Az olyan motívumok, mint a csillogás, arany, ezüst, beton, márvány, rozsdás fémlemez, fa stb. nem hasonlítanak a valósághoz. A motívumok nyomtatottak, ezért megjelenésük eltérhet a valódi megfelelőjüktől. A fényvisszaverődések nem grafikai elemek.

 

 

fototapety

 

tapety
Öntapadós tapéta

Az öntapadós falfestmény olyan kiváló minőségű termék, amely lehetővé teszi, hogy többször is lehúzza és felragassza a falra anélkül, hogy megsérülne. Ahogy a neve is mutatja, a felhelyezéséhez egy csepp extra ragasztóra sincs szükség, így gyorsan és egyszerűen felhelyezhető! Ráadásul nem koszolódik és nem szakad el. Olyan érzés, mint egy vékony szövet, és matt felületű. Az anyag bármilyen sima (textúra nélküli) felületre való felszerelésre előkészített, de latex vagy akrilfestékkel festett falakra nem ajánlott.

 

  • A fotótapéta maximális szélessége: 124cm (az egység szélességénél nagyobb méret esetén a nyomtatás több egyenlő lapból áll).
  • Textúra: szatén
  • Felület: világos matt
  • Ragasztó: nem szükséges
  • Felhasználás: Nappali, hálószoba, irodahelyiség, előszoba és még sok más helyiség

 

Vlies tapéta

A nem szőtt alapon készült fotótapéták a hagyományos papírtapéták innovatív megközelítését jelentik. A nem szőtt szövet sokkal tartósabb anyag, amely lehetővé teszi a falfelület egyenetlenségének csökkentését - ezért látható textúrájú területekre ajánlott beépíteni. Ezenkívül növeli a helyiség hő- és akusztikai védelmét. Felszereléséhez speciális, nem szőtt tapétákhoz való ragasztót használnak, de a hagyományos tapétákkal ellentétben csak a falra kenjük.

 

  • A nem szőtt fotótapéta panel maximális szélessége: 134 cm (ha a méret nagyobb, mint a panel szélessége, a nyomat több egyforma lapból áll)
  • Súlya: 130g/m2
  • Szerkezet: finom szerkezetű
  • Kivitel: matt
  • Ragasztó: Metylan Direct nem szőtt vlies fotótapéták
  • Alkalmazás: nappali, hálószoba, előszoba, gyerekszoba, konferenciaterem
Összeszerelés

Öntapadós tapéta

A falnak száraznak, tisztának és mindenekelőtt simának kell lennie. A minimális textúra miatt a falfestmény nem tapad megfelelően. Ha a fal frissen festett, javasoljuk, hogy várjon legalább 3 hetet a falfestmény felhelyezésével. A falfestmény leválásának elkerülése érdekében a falfestéknek jó állapotban kell lennie. Megjegyzés: Nem javasoljuk az öntapadós falfestmények elhelyezését latex vagy akril festékkel festett falakra. A MagicStick öntapadós anyag többször is leragasztható és leválhat - őrizze meg a szállítófóliát, amelyre a falfestményt ragasztották. Az anyag papírmentes, ezért könnyen tisztítható nedves ruhával, tisztítószerek nélkül. Ha légbuborékok jelennek meg, azok könnyen eltávolíthatók lehúzóval vagy gumihengerrel. Minden tapétához részletes telepítési tájékoztató tartozik.

Vlies tapéta

A falnak száraznak és tisztának kell lennie. A falfestményt a falra kell ragasztani egy speciális ragasztóval, amely bármelyik építőipari boltban kapható (mi a METYLAN SPECIAL DIRECT ragasztót ajánljuk a vlies tapétákhoz). Vlies tapéta esetén a ragasztót közvetlenül a falra kell felvinni, majd a tapéta egy részét azonnal le kell fektetni. A tapétát felülről, fokozatosan lefelé nyomva kell felhordani - ehhez speciális eszközöket, például gumihengereket kell használni. Minden tapétához részletes, lépésről-lépésre történő szerelési útmutatót mellékelünk.

Biztonság

A legmodernebb HP LATEX 310 nyomtatót használjuk, amely GreenGuard tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez biztosítja a legmagasabb nyomtatási minőséget, és garantálja, hogy az Ön által megvásárolt termék barátságos az Ön és a környezet számára. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Csomagolás

Falfestményeinket azonos méretű részekben/darabokban szállítjuk. Termékeinket biztonságos kartoncsövekbe csomagoljuk, így nem kell aggódnia, hogy szállítás közben megsérülnek. Minden egyes csőhöz tapéta szerelési útmutatót mellékelünk.

Minták

Szeretné látni és megérinteni az anyagot, amelyre a falfestményeinket nyomtatjuk? Lehetőséget kínálunk Önnek minták megrendelésére. Felhívjuk figyelmét, hogy a minták arra szolgálnak, hogy a valóságban ellenőrizze az anyagot, és kipróbálhassa a falán. A színek a nyomtatott tételtől függően kissé eltérhetnek.