varázsló betöltése
Szögletes fali üvegóra 60x60 Repülőgép és felhők

Szögletes fali üvegóra 60x60 Repülőgép és felhők

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
A Repülőgép és felhők négyzet alakú üvegóra tökéletes választás azok számára, akik egy modern, mégis időtlen darabot keresnek otthonuk vagy irodájuk falára.
Méret
60x60cm
60x60cm
Mutatók színe
Fehér
Fehér
Ár
0.00 HUF
Mennyiség
- +
A feladás várható időpontja: 23.09.2024
Kosárba
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

A Repülőgép és felhők négyzet alakú üvegóra tökéletes választás azok számára, akik egy modern, mégis időtlen darabot keresnek otthonuk vagy irodájuk falára. Az üvegből készült, 60x60 cm méretű óralap nem csak praktikus, hanem rendkívül dekoratív is. A digitális nyomtatású, lenyűgöző design a modern kor technológiáját és a kézműves precizitását ötvözi, így biztosítva, hogy az óra nemcsak időt mutat, hanem a teret is stílusosan gazdagítja.

 

A Repülőgép és felhők kiemelkedik csendes és sima óramutató-mechanizmusával, ami garantálja, hogy semmi ne zavarhassa a nyugalom perceit. A kiváló minőségű kivitelezés és az elegáns üveg megjelenés tökéletesen illeszkedik minden modern enteriőrbe, miközben a négyzet alakú forma egy különleges vizuális élményt nyújt. Ha igazán egyedi és figyelemfelkeltő faliórát keres, üvegóránk minden várakozást felülmúl.

Termék információ
Típus: falióra
Forma: négyzet
Méretei: 60x60 cm
A termék súlya egyedi csomagolással: 2 kg
Grafika: digitálisan nyomtatva ökológiai latex technológiával, ökológiai festékekkel
Domináns anyag: edzett üveg
Számlap: analóg
Tápellátás: AA elem (1x) INGYENES
Precíz (néma) kvarc mechanizmus

 

További információ
Ne feledje, hogy nyomtatott üvegórát vásárol. Az olyan motívumokat, mint a csillogás, arany, ezüst, beton, márvány, rozsdás fémlemez stb. nyomtatják, ezért megjelenésükben eltérhetnek valódi társaiktól.
Biztonsági okokból az óramutatókat az összeszerelési útmutatóval együtt külön csomagoljuk.
A késztermék árnyalatai kismértékben eltérhetnek a vizualizációtól a monitor kalibrálása, amelyen a tételeket nézik, a nyomdagép és a felhasznált tinta típusa miatt - az árnyalatok enyhe eltérése nem ok panaszra.
Az árurendeléskor eltérő időkeretben elkészített rendelések árnyalataiban és keretében kismértékben eltérhetnek, mivel minden termék a megrendelés beérkezése után készül.

 

Egyéb termékek ebben a kategóriában: